Aanstekers bedrukken door Lavista

Bekijk ook eens aanstekers.nl

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar het laten bedrukken van aanstekers. Door op het internet aanstekers bedrukken in te typen in de bekende zoekmachine, kwam ik al snel terecht op de website van Lavista. Hier hebben zij veel keuze in verschillende soorten aanstekers in alle kleuren en grootte. Zo ging ik voor mijn bedrijf voor een aansteker met de merk BIC, deze aanstekers kan je op verschillende manieren laten bedrukken. Voor mijn onderneming wilde ik graag het logo en ons telefoonnummer op laten drukken en dat was mogelijk bij dit bedrijf. Dit besloot mij om zeshonderd aanstekers laten bedrukken. De prijs die zij ervoor vragen viel mij echte reuze mee. Na een paar dagen heb ik de bedrukte aanstekers ontvangen, en zij zagen er prachtig uit. Mijn personeel kreeg allemaal een aansteker en een paar om weg te geven. Ook ik stopte er een paar in mijn tas voor klanten om weg te geven. Omdat iedereen wel eens een aansteker kwijt is, door het even uitlenen ervan, maak ik veel onbewust veel reclame voor mijn bedrijf. Zo ben ik al een paar klanten rijker, doordat zij een aansteker hebben gevonden. 

logo

Zeer tevreden

De aanstekers die ik had laten bedrukken zijn al bijna op. Daarom heb ik weer een doos besteld bij Lavista, nu alleen met logo, telefoonnummer en de naam van onze website. Zo krijg ik, hoop ik, nog meer klanten. De levering van de aanstekers zijn zeer snel en de service is super bij dit bedrijf. Ik blijf zeker klant.

101399_98727_272_272