ADR een stukadoorsbedrijf uit Amsterdam

Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een stukadoorsbedrijf Amsterdam. Omdat onze baas een ander pand had gekocht die nodig een opknapbeurt nodig had voordat wij erin konden had hij dit bedrijf ingeschakeld. Wetende dat hier alleen maar zeer professioneel personeel werkzaam is die hun vak verstaan. Nadat er eerst een afspraak was gemaakt om te kijken wat er allemaal aan het nieuwe gebouw gedaan moest worden en een offerte was gemaakt hoeveel het allemaal ging kosten, werd er een datum geprikt om aan deze klus te beginnen.  

Een zeer mooi resultaat

Na een week was het stukadoorsbedrijf uit Amsterdam klaar met de grote klus. Ons nieuwe gebouw zag er stralend uit. Alle muren en plafonds waren voorzien van zeer mooi stucwerk en zelfs de plafonds zagen er weer bijzonder mooi uit. Doordat er ornamenten op het plafond waren aangebracht leek het allemaal veel en veel mooier. 

De medewerkers van ADR hebben een prachtig resultaat afgeleverd. Nadien konden wij een schilder inhuren om verschillende ruimtes in een andere kleur te verven. Eindelijk was het dan zover en konden wij naar ons nieuwe pand verhuizen. Ook interesse in dit bedrijf, kijk dan eens op hun site voor de mogelijkheden.