Als je op zoek bent naar een complete partijhandel, lees dan deze tips

logo-bizzplace-footer

Als ondernemer in hart en nieren loop ik toch regelmatig tegen enkele zeer interessante adresjes aan. Dat is wat er gebeurt als je op zoek bent naar iets en je op eigen initiatief op onderzoek uitgaat. Het internet is daar bovendien uitermate geschikt voor, aangezien deze wondere wereld altijd nog wel iets verrassends en bovenal bijzonder handigs in petto heeft.

Nieuwste ontdekking op het web: een marktplaats voor ondernemers

ed22b0cb953024ee0f4e03e628d10d50-pearlsquare

Mijn nieuwste ontdekking betreft de website van Bizz Place, alwaar je een partijhandel kunt kopen of verkopen, het is in feite de zakelijke versie van een marktplaats. Hier vind je alles wat ondernemers elkaar onderling aan te bieden hebben en het is daardoor een heel handige plek om goedkoop een partijhandel van het een en ander op te speuren. Je vindt er ook echt álles, van complete kantoorinboedels tot heel specifieke producten, van dozen vol haarproducten of kleding tot voorraden van alle denkbare technologische apparatuur en zelfs tot diensten, want die worden er ook op aangeboden.

Het is de plek waar ondernemers elkaar ontmoeten om elkaar voordeel te doen en bovendien van elkaars voordelige aanbod te kunnen profiteren. Dubbel voordeel dus, zowel voor de verkoper die een extra afzetmarkt kan aanboren als voor de koper die hier een voordeliger prijs voor de partijen zal vinden dan ooit op particuliere websites het geval is – die hier überhaupt grote partijen zal aantreffen! Echt een aanrader dus voor alle volgers van mijn blog die zelf het ondernemen ook in het bloed hebben zitten, doe er je voordeel mee.