Bedrijf online promoten

Mijn bedrijf online promoten

Ik heb een eigen bedrijf en verleen diensten in de coaching. Dit verloopt al erg goed, maar ik heb voornamelijk klanten die via via bij mij terecht zijn gekomen. Het werd dus tijd voor een beter marketing plan en via een vriend kreeg ik een tip: mijn bedrijf online promoten. Ik heb een website, maar ik deed er eigenlijk niks mee, ik hield hem wel actueel, maar een bedrijf online promoten was voor mij nog nieuw. Ik deed op het internet wat onderzoek naar een bedrijf online promoten en er ging een nieuwe wereld voor mij open, er waren nog zoveel mogelijkheden! Zo kreeg ik dus het vermoeden dat ik mijn klanten kon verdubbelen nadat ik mijn bedrijf online zichtbaarder had gemaakt. Samen met een bedrijf, die gericht is op online marketing, ben ik toen begonnen met een soort van stappen plan om de promotie uit te stippelen.

Bedrijf online promoten via verschillende kanalen

Het bedrijf wat mij hielp liet een duidelijke plan van aanpak zien om mijn bedrijf te laten groeien. Ten eerste ging ik een filmpje maken, die op verschillende kanalen te zien ging zijn, zodat er duidelijk en helder een beeld werd weergegeven over de diensten. Daarnaast kwamen er nog andere dingen bij, die voor mij nog wat ingewikkelder waren. Zoals bijvoorbeeld het schrijven in een bepaalde stijl, SEO teksten, waardoor mijn website beter werd gezien op google. Ook moest er gedaan worden aan linkbuilding, ook om mij hoger te krijgen in zoekmachines. Dit heeft het bedrijf allemaal voor mij gedaan, maar ik heb er wel veel van opgestoken, ik weet nu hoe ik het zelf ook een beetje moet doen. De resultaten waren ongekend, toen ik eenmaal hoger in google stond kreeg ik veel meer nieuwe aanmeldingen.