bedrijvengids een handige lijst!

logo_top

Welkom beste lezer, ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie namelijk over een bedrijvengids! Maar eerst zou ik jullie willen bedanken voor het herhaaldelijk terug komen op mijn blog! Het is super leuk om te zien dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn stukjes. Ik kan zien dat er meer mensen mijn stukjes komen lezen door de reacties. Die zijn de laatste tijd namelijk flink toegenomen! Maar verder over het onderwerp, ik zal even vertellen hoe ik er op ben gekomen! Het zit namelijk zo, ik moest van mijn baas op zoek gaan naar iets leuks om te gaan doen met ons team. Ik heb een bepaald budget gekregen om iets te gaan zoeken binnen een bepaalde tijd. Maar ik heb op heel veel websites gekeken of dat ze iets leuks hadden binnen ons budget maar helaas was dit dus niet het geval!

Tot ik toevallig op een prima site kwam!

feest

Ik kwam toevallig op de website van iestdoenofferte en die hebben dus een bedrijvengids. Waar heel veel bedrijven staan ingeschreven die allerlei leuke uitjes aanbieden voor bedrijven bijvoorbeeld. Maar ze hebben ook hele leuke uitjes voor particulieren. Als ik op zoek ga naar een dagje weg of iets anders een etentje, dan kijk ik meestal eerst op de website. Als ik jullie was en ik zou naar iets zoeken zou ik gewoon een kijkje nemen en anders gewoon even bellen! Ze zullen je zeker graag helpen met alles regelen!

tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467