Berg gevaarlijke stoffen op in een chemicaliënkast

In mijn bedrijf werken we met gevaarlijke stoffen. Om ongelukken te allen tijde voorkomen, zei een kennis dat ik een chemicaliënkast zou moeten aanschaffen. Ik ben op het internet gaan zoeken en al snel kwam ik bij DUPA terecht. Dupa Veiligheidstechniek biedt een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten en opslagsystemen.

Logo

Ik had onverenigbare combinaties staan in mijn bedrijf

Ik ben bij het bedrijf langs gegaan in Etten Leur. Daar heb ik met één van de medewerkers een zeer fijn gesprek gehad en hij heeft mij zeer goed advies gegeven. Hij zei dat het inderdaad verstandig is om een chemicaliënkast aan te schaffen, om de veiligheid van mijn werknemers te garanderen. Hij zei dat ik twee kasten nodig had, omdat ik onverenigbare combinaties wil opslaan. Onverenigbare combinaties versterken elkaars gevaarlijke eigenschappen als ze met elkaar in aanraking komen. Ik wist dat helemaal niet, dus maar goed dat ik ben langs gegaan bij DUPA. Ik moet er niet aandenken wat er allemaal had kunnen gebeuren als het fout zou gaan.

Veiligheidskast

Super snelle levering

Ik heb de chemicaliënkasten besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Erg fijn, dat ze zo snel langs kwamen want ik kon haast niet slapen bij de gedachte aan die gevaarlijke stoffen. Ik ben blij dat de gevaarlijke stoffen nu goed zijn opgeborgen.  Op deze manier hoefde ik mij geen zorgen meer te maken over de gevaarlijke stoffen in mijn bedrijf. Het bedrijf verkoopt trouwens nog veel meer veiligheidsproducten, hier kun je meer informatie over vinden op leverancier-veiligheidsproducten.nl.

Kast