Boekhouder Gorinchem is een goed bureau!

1 Ik heb een eigen bedrijf, maar het is altijd een beetje een chaos met de financiën die niet helemaal op orde waren. Ik wilde daar wel eens van af en ik kreeg veel stress ervan. Op advies van mijn buurman heb ik toen op Google in getypt ‘Boekhouder Gorinchem’ en ben daar toen een kijkje gaan nemen. Zo zag ik dat hun je boekhouding doen en ik las een aantal stukjes van mensen dat ze zeer tevreden zijn over dit bedrijf, dus dat was mooi.

Contact met het bedrijf!2

Ik heb toen contact opgenomen met deze mensen en gevraagd of ze mijn boekhouding willen gaan doen, want ik word echt moe van en ik kan gewoon niet bezig zijn met wat ik moet zijn. Ze vertelde mij dat ze dat voor mij wilde gaan doen en dat ik me geen zorgen meer hoefde te maken, omdat hun nu alles in orde maken voor mij. Ik zit nu ongeveer een maand bij ze en hoefde alleen maar mijn documenten door te sturen naar Boekhouder Gorinchem.

Een slimme investering!

Ik kan me nu eindelijk bezig houden met andere dingen en alles loopt nu volgens plan. Daar wil ik jullie heel erg voor bedanken, want ik kwam er echt niet meer uit. Verder hoop ik nog lang bij dit bedrijf te zitten en dat ze goed werk blijven leveren!

3