Business intelligent

Ben jij opzoek naar een business intelligent expert en heb je geen idee waar jij moet zoeken. Wij van VisionBI hebben de beste experts en hebben veel ervaring in het gebied van Business intelligent.  Wat wij doen is implementeren de meest innovatieve data en analyse solutions.

Tools
Met onze business intelligence oplossingen heb jij de data onder de knop beschikbaar. Je data is beschikbaar in rapportages en dashboards. Business intelligent tools zijn er in allerlei soorten en maten. Uiteindelijk heeft elke tool het zelfde doel, om informatie te geven die nuttig is voor de bedrijfsvoering.  Door jaren lang ervaring in het gebied van data en business zijn we bekend met de verschillende tools en weten we hoe wij het best jouw data kunnen aanpakken.

Voor de projecten die wij uitvoeren hebben we vaste portfolio’s waar we uit kiezen. in de portfolio’s hebben we een duidelijke samenhang van keuzes gemaakt om de meeste uiteenlopende data en informatie vraagstukken op te lossen voor jouw bedrijf.  de portfolio’s die wij gebruiken zijn Yellowfin, Microsoft Power BI en SQL Server. Yellowfin is het beste business intelligence platform voor de perfect geregelde data gebruik. Door machine learning helpt Yelowfin de business gebruikers bij het maken va keuzes en onderbouwen van beslissingen.

Meer weten?
Voor meer informatie neem een kijkje op website van VisionBI. Op de website vind je informatie over business intelligent en over de andere diensten die het bedrijf levert. Voor eventuele contact kun je telefonisch of via de email contact opnemen.