De jaarafsluiting King voor zowel zzp’s als grote ondernemingen

kingAls jij net als mij in het ondernemen zit dan weet je hoe moeilijk de  boekhouding  kan zijn. Vaak is het niet mogelijk om bij een boekhoudingsprogramma bepaalde gegevens van het oude boekjaar mee te nemen naar het nieuwe boekjaar. Ik heb hier heel lang naar gezocht en ook al met veel bedrijven contact gehad meer steeds kreeg ik te horen dat dit mogelijk was. Totdat ik uiteindelijk uitkwam bij jaarafsluiting King. Dit is een software programma van het bedrijf Miki Business Software. Zij hebben een breed aanbod in pakketten die zij aanbieden. Deze variëren van een basispakket, bestemd voor zzp’er en starters tot aan zeer uitgebreide pakketten, die antwoord geeft op complexe financiële vragen. Omdat ik zelf begonnen ben als zzp’er zal ik het basispakket verder toelichten met betrekking op jaarafsluiting King.

king-eennieuwekijkopuwbusiness

King Small Business Financieel

Het King Small Business Financieel pakket is een eenvoudig te gebruiken voor de financiële administratie. Je kunt direct en overzichtelijk posten van debiteuren, crediteuren, dagboeken, journaal en grootboek overzien. Dit geldt overigens ook voor de resultatenrekening. Voor zzp’ers is dit ook het enige wat zij nodig hebben, althans dat had ik vroeger. Ik wou een duidelijk overzicht hebben van wie er wel betaald had en wie niet, dit pakket is hier ideaal voor. Ook heb je de mogelijkheid om te zien wat de grootste uitgaven zijn en wat je hier aan kunt veranderen. Het is dus niet nodig om dit allemaal uit te besteden en je kunt dit dus eenvoudig zelf doen. Ik heb inmiddels in mijn omgeving verschillende positieve geluiden gehoord over de diensten van Miki Business Software. Reden genoeg dat ik deze dan ook met vertrouwen aan jullie kan adviseren.kingfinancieel