De oplossing om appels te bewaren

appels bewaren

Mijn oom, die een eigen fruitgaard heeft, is superblij met de mogelijkheden om zijn geoogste appels te bewaren. Voorheen moest hij snel zijn spullen zien te verkopen, wilden deze niet gaan rotten. maar tegenwoordig kan hij het rustig aan doen om zijn spullen te verkopen, deze blijven immers voor een zeer lange tijd goed in het Koelhuis Dronten. Hier zijn 72 cellen aanwezig die je kan huren om jouw oogst in op te kunnen slaan. Als eigenaar van deze spullen kan je zelf  poolshoogte  komen nemen en de kwaliteit van jouw appels te komen bekijken. appels bewaren

Geweldig bedrijf

Sinds mijn oom de oplossing heeft gevonden om zijn appels te bewaren is zijn omzet heel erg gestegen. Voorheen toen hij hier nog geen gebruik van maakte, ging een deel van zijn oogst verloren. Meestal waren het boeren met varkens die dan tegen een prikkie zij spullen opkochten, als voer voor deze beesten.

Tegenwoordig gaan de zaken zo goed, dat mijn oom al meerdere cellen heeft gehuurd om zijn fruitoogst in te kunnen bewaren. Mocht je ook interesse hebben in de manier van deze opslag, neem dan contact op met het management van dit bedrijf. Zij hebben veel praktische ervaring op het gebied van fruitbewaring en weten dus precies wat voor de klant het belangrijkste is.