De perfecte Gasveer

gasdrukveren_s

Bij het bedrijf waar ik werk, zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en kwalitatief betere producten. Al deze producten worden eerst met de computer ontworpen en met deze ontwerpen gaan wij opzoek naar onderdelen of laten wij onderdelen maken. We hebben een vast bestand met bedrijven waar wij mee werken en elk bedrijf heeft ook zo zijn eigen rapport met welke producten we hiervan gebruiken en hoe deze bevielen.

De gasveergastrekveren-web_s

Het ontwerp van een nieuwe product was klaar en aan mij was de taak gegeven om de onderdelen hiervoor te verzamelen. Ik begin altijd eerst met onze eigen voorraad om zo na te gaan wat er nog moet worden bijbesteld. Deze keer ontbrak de gasveer van een bepaald formaat en zou ik deze dus moeten bestellen.

Na een kijkje genomen te hebben in het bedrijven bestand kwam ik uit op onze vaste gasveer leverancier. Ik heb even contact opgenomen om de bestelling te plaatsen maar nadat ik de gegevens had doorgegeven bleek de hydraulische gasveer niet meer leverbaar. Met dit soort projecten hebben we best wel snel de onderdelen nodig dus ging ik opzoek naar een ander bedrijf. Ik kwam uiteindelijk uit bij Mparts na wat gezocht te hebben. mparts-logo

Ik heb telefonisch contact gehad met Mparts en ze hadden de gasveer gelukkig nog op voorraad en het zou geen probleem zijn om deze zo snel mogelijk te verzenden! De bestelling heb ik gelijk aan de telefoon gedaan om er zeker van te zijn dat deze gasveer niet te laat binnen zou komen.

Mparts staat nu in ons vaste bestand voor bedrijven en ik ben zeker van plan om hier meer te bestellen. Dit komt mede door het ruime aanbod en de snelle levertijden!