Drukkerij Hulst voor uw reclame

Drukkerij Hulst

Sinds kort heb ik samenwerking met mijn jongere broer een onderneming opgestart. De aandelen van dit bedrijf is door tweeën gedeeld. Beide bezitten wij dus vijftig procent aandelen van ons bedrijf. Maar voor de opening van ons bedrijf moest er nog het een en ander geregeld worden. Waaronder het logo van ons bedrijf een logo is namelijk hartstikke belangrijk. Een logo als visite kaartje voor alle ondernemingen. Maar mijn broer en ik konden geen pakkend logo bedenken voor ons bedrijf. Zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een extern bedrijf, die voor ons een logo kon gaan maken.

Op aanraadde van een goede vriend zijn wij in aanraking gekomen met het bedrijf drukkerij HulstDrukkerij Hulst is namelijk een erkend bedrijf dat al jarenlang logo’s creëert voor alle soorten bedrijven. Wanneer u het portfolio van deze aanbieder bekijkt ziet u dat dit een echte specialist is. Zij hebben zelfs logo’s bedacht voor enorm grootte bedrijven!

Drukkerij Hulst

BT SIGN

Na het zien van deze website kunt u het uw zelf vast wel voorstellen dat wij dit bedrijf hebben ingehuurd. Aan de hand van onze eisen is dit bedrijf een logo voor ons gaan ontwerpen. Achteraf gezien is dit ook een goede keuze gebleken, want enkele dagen later werd het logo al opgestuurd. Mijn broer en ik vonden dit logo geweldig! Het logo past perfect bij ons bedrijf en de kleuren van het interieur. Dankzij BT SIGN hebben wij voor een zeer voordelige prijs een geweldig logo laten maken!

Vergeet niet het logo van uw onderneming dient als visite kaartje. Neemt u daarom een kijkje op de website: bt-sign.nl!

Bt sign