Drukwerk zoeken in Hilversum

Voor mijn nieuwe onderneming was ik opzoek naar een bedrijf die voor mij een logo kon ontwerpen en waarbij ik ook de folders en reclamestunt spullen bij kon laten drukken. Dus zocht ik op internet naar drukwerk Hilversum.  Al snel kwam ik terecht bij Len Fabries Vormgeving en DTP. Op deze site zag ik dat zij alles kunnen wat ik nodig heb voor mijn reclame. Daarom heb ik gekozen om het drukwerk aan dit dit bedrijf te Hilversum uit te besteden. Ik heb een mail gestuurd met mijn verzoek en werd snel terug gebeld door Len Fabries Vormgeving en DTP voor een afspraak. Een vriendelijke medewerker begreep wat ik allemaal in een logo zocht voor mijn bedrijf en ging meteen aan de slag. Na een paar dagen kreeg ik de eerste schets van mijn logo, en ik was meteen enthousiast. Wat is mijn nieuwe logo mooi en wat heeft die medewerker van Len Fabries Vormgeving en DTP goed geluisterd. Alles was dus perfect bevonden door mij en ze gingen meteen aan de slag om alles te drukken voor mijn folders en reclamestunt.

cropped-1260x240_1-1-1

Veel klanten door reclamestunt

Door dat alles netjes is gemaakt door Len Fabries Vormgeving en DTP en ik alles snel binnen had, heb ik nu al aardige wat klanten in mijn systeem staan. Mijn bedrijf loopt goed en iedereen is erg te spreken over mijn nieuwe logo, dankzij deze firma! Ook de folders zijn een groot succes. Voor al mijn drukwerk ga ik zeker in de toekomst weer terug naar dit bedrijf. Want zij zijn gewoon perfect in wat ze doen en dan ga je niet naar een ander. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht ontbreken op dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.

kleur-768x181