Een bedrijfsuitje Breda organiseren!

bedrijfsuitje Breda

Na de opening van het nieuwe bedrijfspand wilde ik een bedrijfsfeest gaan organiseren! Simpelweg omdat ik de opening van het nieuwe personeel met al mijn personeel, familie en vrienden wilden gaan vieren. Zodoende ben ik het internet gaan bekijken met de intentie een leuk accommodatie te vinden. Via het internet belandde ik uiteindelijk bij een bedrijfsuitje Breda organiseren! Dit bedrijfsuitje Breda kon ik gaan organiseren via de aanbieder Oscars Online! Oscars Online is namelijk een geweldige aanbieder  in het verhuren van prachtige accommodaties.

Wanneer u de website van deze aanbieder bekijkt heeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende zalen te kiezen. Waaronder een discotheek, een café en een middenzaal. Zie hieronder de capaciteit van de zalen:

  • Discotheek 900 personen
  • Middenzaal 150 personen
  • Café 120 personen

bedrijfsuitje Breda

Overige diensten!

Naast de zalenverhuur had ik ook de mogelijkheid om mijn genodigden te laten openhalen door bussen! Oscars Online biedt u de mogelijkheid aan om gebruik te maken van een speciale dienstverlening die uw genodigden naar de plaatst van bestemming brengt. Op deze manier hadden alle genodigden de mogelijkheid om gebruik te maken van een retourticket waarmee zij werden opgehaald en daarna werden zij ook weer thuisgebracht.

Na het zien van al deze mogelijkheden nam ik het besluit om de discotheek in te huren voor alle genodigden. Simpelweg omdat ik van te voren al minsten vijfhonderd man verwachtte. Achteraf gezien is het inhuren van de discotheek een goede keuze gebleken want de gehele discotheek stond vol en alle genodigden hebben genoten van een geweldige avond. Wilt u een knal feest organiseren? Huur uw accommodatie dan ook bij Oscars Online!

Oscars online