Een mini betonpomp is super handig

beton pomp logo

Vaak heb je bij grote bedrijven in het magazijn sprake van een betonnen vloer, zo ook bij mijn bedrijf. Toen ik deze vloer liet leggen zijn er een aantal stukken niet goed gelegd omdat de mannen die de vloer kwamen leggen geen mini betonpomp hadden. Dit was erg vervelend aangezien je met een mini betonpomp bij stukken komt waar je anders niet goed bij komt. Ik vond dit erg vervelend een daarom heb ik een tweede bedrijf in moeten huren dat dit wel had.

vbeton pomp 2

In een keer goed

Je wil natuurlijk het liefst je vloer in een keer goed. Ik kon mijn medewerkers niet veilig aan het werk laten gaan en daarom heb ik ervoor gekozen om toen een ander bedrijf in te huren dat wel beschikte over een kleine betonpomp. De stukken waar de andere leggers niet goed bij konden hebben we toen laten leggen door de andere persoon en toen was ik wel tevreden. Nadat dit gedaan was ben ik erg blij geweest met de goed gelegde vloer waar mijn medewerkers goed op konden werken. Ik vond het een beetje jammer dat het eerste bedrijf dat ik ingehuurd had niet over deze pomp beschikte en ik heb hier dan ook een klacht over ingediend. Zij besloten toen mij de kosten voor het andere bedrijf terug te betalen waar ik wel blij mee was. Ik heb veel geleerd van deze ervaring en ik zal in het vervolg dus ook meer infomeren voordat ik met een bedrijf in zee ga.

beton pomp 3