Een online marketingmix

Logo-2014-SmallEen online marketingmix

Sinds het internet booming business is, moet er tegenwoordig ook aan online marketing worden gedaan. Daarom was ik op zoek naar een online marketingmix. Een marketingmix is natuurlijk een vast begrip in de marketing, maar een online marketingmix was mij nog onbekend. Al gauw kwam ik bij een bedrijf uit die helder uitlegden wat een online marketingmix ongeveer in hield. Ik vond dit zo helder en het bedrijf zag er goed en professioneel uit, ik besloot dus contact met ze op te nemen en na een gesprek werd het al gauw duidelijk dat ze veel voor mij konden betekenen. Mijn online marketingmix heb ik nu uitbesteed aan het bedrijf en sindsdien gaat het enorm goed. Omdat ik zelf niet ijzer sterk ben in marketing, en nauwelijks iets weet van internet marketing, vind ik het fijn dat ik dit uit handen heb gegeven. Ik merk namelijk echt een groei en de bezoekersaantallen stijgen met de dag terwijl ik zelf niet veel doe aan promotie. De online marketingmix werkt dus uitstekend. Ik denk dat ik nog wel groter kan worden binnen het bedrijf en ik ben benieuwd hoe ik er over vijf jaar voor sta. Het blijft een leuk avontuur en ik ben er ontzettend blij mee en dankbaar voor. Het is altijd een risico om voor jezelf te beginnen, maar met het juiste vertrouwen en heel, heel hard werken, kom je er zeker weten wel, daar geloof ik in.