Een personeelsuitje Amsterdam tegen conflicten

Een personeelsuitje Amsterdam tegen conflicten

Conflicten op de werkvloer is een kenmerk van een slechte interne communicatie in een bedrijf, hier moet je wat aan doen als baas want anders gaat het fout en zal je zien dat dat de werk prestaties gaat beïnvloeden. Nu moet ik wel zeggen dat vrouwen op de werkvloer vaker conflicten hebben dan mannen onderling, die zitten toch heel anders in elkaar. Hoor je ooit wel eens een man roddelen over een andere man? Nee, zo zitten ze gewoon niet in elkaar. Bij vrouwen komt dat wel heel vaak voor, vrouwen hebben snel voor –en oordelen over andere collega’s. Zo is dat bij ons bedrijf ook het geval, de laatste tijd zijn er een aantal dingen voorgevallen onder verschillende werknemers hier, zelf ben ik een man en snap ik en wil ik er ook niks van begrijpen. Wel weet ik dat dit moet worden opgelost, anders wordt het voor niemand beter hier. Ik heb lang zitten nadenken hoe ik dit kon oplossen, aan vergadering hebben we al gehad, maar de onderlinge spanningen blijven voortgaan. Daarom dacht ik dat het maar eens tijd werd voor een personeelsuitje Amsterdam, iets leuks om te doen met zijn allen en alle spanningen van kantoor van ons af te gooien. Vaak zie je dat als je lol hebt met elkaar en iets leuks doet dat alles dan wordt vergeten en het op kantoor vervolgens ook beter gaat. Ons personeelsuitje Amsterdam was dan ook een groot succes en, inderdaad, zijn alle conflicten opgelicht of zelfs helemaal opgelost en dat is een hele opluchting kan ik je vertellen. De sfeer op kantoor is echt een stuk beter als daarvoor en dat is duidelijk voelbaar. We hebben een ontzettend leuke dag gehad met zijn allen en ik heb dan ook besloten dit minimaal één keer per jaar te gaan doen, want dit is een goede motivatie en stimulans voor iedereen.