Eindelijk heb ik een all-in website

all-in website

all-in website all-in websiteEen all-in website is essentieel wanneer jij een eigen onderneming hebt. Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen het internet op hun telefoon of tablet om dingen op te zoeken. Daarom is het van belang dat ook daar alle informatie makkelijk vindbaar is. Het is mogelijk om dat zelf te proberen, maar daar gaat ongelofelijk veel tijd in zitten. Daarom heb ik er toen ter tijd voor gekozen om dit te gaan uitbesteden. Daarvoor heb ik heel veel gezocht en met mensen om mij heen gepraat om een goed bedrijf te vinden die mij hiermee kon gaan helpen. Uiteindelijk kwam ik toen uit bij Vrijdag Online. Hierover kon ik alleen maar goede verhalen vinden en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Wel had ik nog een aantal vragen, dus om die reden heb ik toen contact met hen opgenomen.

Een goede tip

Tijdens dit gesprek hebben zij mij alles uitgelegd over de all-in website die ik kon verwachten als ik met hen in zee zou gaan. Dit sprak mij allemaal ongelofelijk aan en uiteindelijk heb ik er toen ook voor gekozen om het door hen te laten maken. Het was uiteindelijk een stuk sneller klaar dan verwacht, want het heeft nog geen maand geduurd. Ook was het fijn dat ik een vast bedrag moest betalen en dat daar allerlei aanpassingen gewoon bij inbegrepen zitten bij het design. Ik wist dus vanaf het eerste moment precies waar ik aan toe was. Mocht jij hier ook benieuwd naar zijn, dan zou ik het aanraden om zeker bij hen eens een kijkje te nemen of gewoon even te mailen voor meer informatie!