Fiscale vertegenwoordiging door Vatrepinfo

header_fv_btw

logo_website_zs2Bij het bedrijf worden bijna nooit spullen geïmporteerd vanuit het buitenland. Meestal doen wij dit ook niet, omdat het wel eens fout is gegaan. Als een klant aangeeft dat hij of zij dit wel wilt dan kijken wij naar de mogelijkheden en in sommige gevallen is het wel mogelijk.

Vertegenwoordiger

Omdat de import van een aantal klanten niet helemaal goed is gelopen vermijden wij meestal dit soort aanvragen van klanten. Deze keer konden wij de klant niet afwijzen en daarom zijn wij op zoek gegaan naar fiscale vertegenwoordiging. Op deze manier weten wij zeker dat de import goed geregeld wordt en dat alle mogelijke problemen overzien worden.

Wij zijn terecht gekomen bij het bedrijf Vatrepinfo. Dit bedrijf verleent de dienst fiscale vertegenwoordiging. Het voordeel van Vatrepinfo is dat zij gespecialiseerd zijn in import en dus voldoende ervaring hebben.

Voor deze klant zijn wij in gesprek gegaan met de fiscale vertegenwoordiging om een indicatie te geven van de moeilijkheidsgraad van de import en hoeveel het ongeveer ging kosten. Nadat wij alle gegevens hadden aangeleverd heeft de vertegenwoordiger uitgelegd wat hij ging doen.

De rest van de import hebben wij laten doen en daar hebben wij ons niet mee bemoeid. Alleen voor aanvullende informatie en de status van de import hebben wij contact gehad. Gelukkig is alles in een keer goed gegaan met de import. De klant was tevreden en wij waren heel erg tevreden met de dienst van Vatrepinfo.

icon_logo_smallVoor soortgelijke opdrachten gaan wij in de toekomst Vatrepinfo zeker weer inschakelen!