Goedkope inkt

Inkt voor in je printer is duur, vooral als je originele merkinkt moet gebruiken. Daarom kun je via deze website goedkoper inkt kopen. Ze verkopen goedkope huismerk inkt van de beste kwaliteit in originele cartridges. Door oude cartridges te vullen met de huismerk inkt, weet je zeker dat de cartridges passen in jouw printer, maar betaal je aanzienlijk minder voor de inkt. De kwaliteit gaat er niet op achteruit, maar de kosten wel. Er zijn cartridges met goedkopere inkt te vinden voor de meeste merken, zoals HP en Canon.

Hoe de prijs zo scherp is

Een team van inkopers heeft gezocht naar de meest goedkope huismerk inkt, die wel van goede kwaliteit is. Met het brede assortiment kun jij de juiste soort cartridges vinden voor jouw printer, zonder de hoofdprijs voor de inkt te betalen. Dit is mogelijk doordat refillers gebruikt worden: originele inktpatronen die gevuld kunnen worden. De huismerk inkt wordt hierin gevuld, zodat jij een scherpe prijs hebt voor passende cartridges. Je vindt cartridges voor printers van HP, Epson, Canon en Brother, maar ook andere merken.

Bezorging

Als jouw printer er niet bij zit, kun je contact opnemen met de klantenservice. Er wordt dan gezocht naar een passende cartridge, zodat jij alsnog voor minder geld inkt kunt kopen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf een besteding van 50 euro. Je kunt ook kiezen om achteraf te betalen. De bezorging is erg snel. Als je voor tien uur in de avond besteld, heb je de volgende dag al je inktcartridges in huis.