Hier hebben ze een werkruimte te huur!

werkruimte te huur

Mocht je je afvragen waar ze een werkruimte te huur hebben, lees dan echt verder want ik heb de perfecte plek voor jou en mogelijke collega’s gevonden. Het ligt op een centrale plek in de buurt van Utrecht, om precies te zijn in Montfoort. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom past het bij zowel grote, kleine als een-persoons bedrijven.

Faciliteitenwerkruimte te huur

Naast dat ze werkruimtes te huur hebben, kun je er ook andere dingen doen zoals een dag teambuilding of vergaderen. Dit alles kan de hele dag door, want het pand is namelijk 24 uur  per dag geopend. Mocht je dus soms klanten uit het buitenland ontvangen met een jetlag, dan kun je ze gewoon laat in de avond of vroeg in de ochtend ontvangen. Verder is het eten er heerlijk en ook de koffie is gemaakt van gemalen bonen. Je kunt een strippenkaart nemen, waarmee je dan bijvoorbeeld 20 keer een dag erheen kunt. Een andere mogelijkheid is om een abonnement te nemen, wat je voor een bepaald aantal maanden afsluit en ook voor meerdere personen tegelijk kan worden genomen. Op elke verdieping is ook altijd een gastvrouw aanwezig die je begroet met een lekkere bak hete koffie zodra je binnenkomt. Ook jouw gasten zullen dit ontvangen en daarna naar jou begeleid worden.

werkruimte te huurMijn ervaring

Ik heb hier zelf een jaar gewerkt tot ik met pensioen ging en heb dit altijd als heel prettig ervaren. Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden. Op de website kun je alle informatie vinden, kijk daar dus eventjes!