De hoge kwaliteit en veelzijdigheid van labels en etiketten

Labels en etiketten laten drukken is het overwegen waard als je streeft naar kwaliteit. We nemen graag de verantwoording over voor het beste label of etiket. Ons product wordt gebruikt in diverse bedrijfstakken variërend van de farmaceutische industrie tot festivalorganisaties. Allemaal willen ze graag hun labels en etiketten laten drukken door een professioneel bedrijf. En of we nu zorgen voor de glow-in-the-dark decoratiestickers of voor de labels voor het laboratorium, we hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Wil je ook etiketten bestellen van de beste kwaliteit? Bij ons kun je alles op dit gebied kopen, en willen graag het perfecte etiket voor jou drukken.

Etiketten met veel informatie
Veel informatie en weinig ruimte – een bekend probleem? Bij ons kun je een booklet laten drukken, dat is een zelfklevend etiket met een hersluitbaar boekje erop. Je kunt zo verschillende pagina’s aan informatie kwijt op de ruimte van een etiket. Het is een geschikte optie voor bijvoorbeeld tijdelijke consumentenacties om de verkoop te stimuleren. Met het aanbrengen van een booklet-etiket hoeft de originele verpakking niet aangepast te worden. We kunnen booklets leveren in diverse vormen en eventueel met unieke nummering.
Met speciale printtechnieken is het ook mogelijk informatie heel klein maar toch goed leesbaar af te drukken op een label.

 

Professionele labels die tegen een stootje kunnen
Etiketten met een mooi harslaagje, de zogenaamde 3D Doming etiketten hebben een grote aantrekkingskracht. Met een full colour print onder zo’n iets dikker harslaagje is het etiket of label op zich al een object om te willen hebben. Het 3D Doming etiket wekt een zekere hebzucht op, niet alleen bij kinderen. Als je deze stickers wilt laten drukken, dan krijg je iets moois dat ook jarenlang mooi blijft. Deze bijzondere etiketten zijn in vrijwel elke vorm en grootte te bestellen, en zijn goed bestand tegen weersinvloeden.