Ik werk bijna dagelijks met de gk420

slide_00Ik werk bijna dagelijks met de gk420

Sinds ik de gk420 labelprinter op mijn bureau heb staan gebruik ik deze bijna dagelijks. Niet alleen voor mijn eigen werkzaam heden maar ook collega’s van andere afdeling weten de gk420 al te vinden. Zo word deze niet alleen voor bestellingen gebruikt maar ook bij het archiveren dient de gk420. En zo zijn wij eigenlijk allemaal tevreden met de gk420 die wij op de site hebben besteld. En zo zien onze bestellingen en onze mappen en archiefdozen er dan ook een stuk netter uit en dat allemaal door zo’n klein machientje die in enkele seconde een label print. En dat is een groot gemak voor ons en ook hebben wij nu meer overzicht door netter te kunnen werken. Ook is het mogelijk om via USB aansluiting te werken en ook hier maken wij gebruik van. Deze printer word nog wel eens verplaatst en zo heb je alleen maar een USB nodig en niet perse de gegevens van een computer. En dat werkt in ons geval wel zo prettig. En daarom vinden wij deze printer dan ook een zeer goede aanschaf voor ons bedrijf en werken wij hier heel snel en prettig mee.