Investeren in crypto met beleid

Cryptocurrency is de toekomst. De bitcoin prijs is sinds de start al flink gestegen en zal nog veel verder groeien gezien de verschillende aspecten. Bitcoin is de grootste en meest bekende cryptocurrency, maar er zijn nog honderden andere cryptocurrencies welke allemaal een andere doelgroep en technologie bieden.

Cryptocurrency kopen en bitcoin kopen kan lastig zijn, er zijn namelijk talloze opties om te kopen via iDeal en andere betaalmogelijkheden. Wij leggen je deze opties graag uit, dit doen wij aan de hand van de beste bitcoin exchanges weer te geven met de voor- en nadelen hierbij. Zodat jij ook veilig crypto’s kunt kopen en traden indien je dit wilt.

Een van de manieren waar je aan ze kan komen, is door ze te kopen via een bitcoin exchange in Nederland. Er zijn veel verschillende crypto exchanges online te vinden en daarom zullen we nu dus kijken naar de best Bitcoin Exchange websites .

Ook wel cryptocurrency exchange genoemd. Via onderstaande websites kun je ze het meest veilig en snel kopen in Nederland via iDeal en andere betalingsmethoden bij de Nederlandse crypto exchanges.

Bitvavo is een platform (website) waarmee je populaire cryptocurrency kunt kopen, zoals Bitcoin, maar ook Ripple en Ethereum. Naast het kopen van cryptocurrency, kun je ook cryptocurrency verkopen via Bitvavo en opslaan in je eigen persoonlijke cryptocurrency wallet.