Jaarrekening laten maken

m-visser-2

Het was weer zo ver, er moest een jaarrekening gemaakt worden. Vorig jaar ben ik hier zo ontzettend lang mee bezig geweest. Dit was ook de eerste keer dat ik zo’n jaarrekening moest maken en er ontstonden allemaal problemen. Daarom heb ik ook besloten dat ik het dit jaar ga laten maken door een professional, zodat ik hier tijd mee bespaar.

Ervaren accountantlogo-m-visser

Ik heb natuurlijk eerst mijn netwerk geraadpleegd om te kijken of iemand een goede accountant kende. Van een goede bekende had ik begrepen dat mevrouw M. Visser van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy hier ontzettend goed in was. Deze mevrouw zit al heel erg lang in het vak en daarom leek het mij een goed idee om de jaarrekening door haar te laten maken.

Doordat ik telefonisch contact had opgenomen met deze mevrouw heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak zou ik ook alle benodigde stukken mee nemen zodat ze er meteen mee aan de slag kon. Via de e-mail heb ik een lijst gekregen met de stukken die nodig zouden zijn en deze heb ik ook meegenomen. M. Visser heeft mij tijdens de afspraak uitgelegd hoe lang het ging duren en als er moeilijkheden waren, omdat stukken bijvoorbeeld incompleet waren dat er dan met mij contact zou worden opgenomen.euro-labyrint-300x228

Binnen de afgesproken tijd werd mij zonder problemen de jaarrekening toegestuurd en deze was overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Omdat dit allemaal zo goed verliep ga ik zeker mijn volgende jaarrekening door deze mevrouw laten doen!