Dit zijn juridische vacatures Amsterdam

2Mijn neef heeft gestudeerd om een advocaat te worden. Hier heeft hij een hele lange studie voor gedaan maar het blijkt moeilijk te zijn om werk op niveau te vinden. Via het internet is hij opzoek gegaan naar juridische vacatures Amsterdam. Maar waar kon hij juridische vacatures vinden? Via een aantal websites solliciteerde hij op een aantal functies. Helaas zonder enig resultaat sterker nog nergens werd er op gereageerd. Vandaar dat hij anders is gaan zoeken denk aan het internet. Zo kwam hij terecht op de website advocatenjuristen hier stonden namelijk wel vacatures op voor bijvoorbeeld advocaat.

Een duidelijke website!

Op deze website werden tientallen vacatures weergeven die voor mijn neef interessant waren. Vandaar het besluit een account aan te maken op deze website. Na het aanmaken van dit account is hij gaan reageren op tientallen vacatures. Er stonden ook veel juridische vacatures Amsterdam op. Dit was precies wat hij zocht!

Onmiddellijk resultaat!1

Hij kreeg na het reageren al snel bericht. Binnen een week had hij dan ook vier sollicitatie gesprekken in zijn agenda staan. Bij drie van de vier kantoren werd hij aangenomen, en dankzij deze geweldige website had hij zelfs de luxe om te kunnen kiezen. Hij is langs geweest bij deze bedrijven en hij heeft de beste voor hem uitgekozen. Nu een aantal maanden later werkt hij er nog steeds en is hij zeker tevreden! Wat mij betreft dus wel degelijk een aanrader.