Kantoorruimte woerden gehuurd

Vanaf het moment dat wij zijn gaan zoeken naar een kantoorruimte woerden en omstreken hoopte ik het snel te vinden. Niet zozeer dat het noodzakelijk is om het snel te vinden, meer het feit dat ze nu aan het verbouwen zijn bij ons waardoor er aardig wat overlast is. Dit werkt absoluut niet prettig waardoor ik ben gaan zoeken naar een andere ruimte waar wij rustig ons werk kunnen hervatten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een ruimte waarin wij met ongeveer 20 personen kunnen werken. Het belangrijkste hiervan is toch echt dat er goed internet moet zijn plus een ruimte waarin er vergaderd kan worden. Dit leidde mij naar de website van hofclub.nl waar er genoeg ruimte beschikbaar is om te werken en te vergaderen.

vergaderen_overleg_pan

Goede service

Natuurlijk wilde ik het graag eerst met mijn eigen ogen bekijken waardoor ik een afspraak heb gemaakt bij hun. Deze afspraak kon ik gelukkig nog diezelfde dag laten verlopen waardoor ik mooi de ruimtes kon bekijken en goed kon inzien of dat het wat was of niet. Ook in de kosten scheelt het bij hun enorm vergeleken met wat ik elders heb gezien.

Ik heb nog wel even getwijfeld of dat we dit wel moesten doen, achteraf gezien was het een onwijs goede keuze! Dankzij het zoeken op kantoorruimte Woerden zijn wij terecht gekomen bij hofclub.nl. Hun goede service plus een prachtige locatie heeft mij overgehaald om hier een ruimte te huren voor een bepaalde tijd.