Magento 2: de opvolger van het populaire Magento e-commercepakket

Magento 2

Magento 2 is de verbeterde versie van het alom bekende Magento softwarepakket voor webshops. Dit e-commerce platform is een van de meest gebruikte systemen voor webshops. De voordelen van dit systeem zijn groot dus de verwachtingen van de opvolger waren hooggespannen.

De voordelen van Magento 2

Magento 2De reden van de populariteit heeft te maken met het feit dat Magento een heel veelzijdig systeem is. Doordat het een open source is, is het voor iedereen vrij te gebruiken en daardoor zijn er ook verschillende plug-ins beschikbaar voor allerlei toepassingen. Het systeem is bovendien er flexibel en modulair waardoor het steeds verder uitgebreid kan worden. Dit heeft als voordeel dat het zowel voor kleine als voor grote bedrijven gebruikt kan worden. Er is dan ook jaren gewerkt aan Magento 2. De grootste voordelen van Magento 2 zitten in de extra mogelijkheden van het systeem. Zo is het mogelijk om eigen koppelingen en innovaties te ontwikkelen. Voor eindgebruikers is het daarnaast gemakkelijker om zelf dingen aan te passen in het systeem.

RIFF, voor al je Magento webshops

Magento 2RIFF is een e-commerce bureau met een specialisatie in Magento. Nieuwe webshops worden doorgaans direct gebouwd in Magento 2, ook door de beperkte ondersteuning van Magento op Magento 1. Maar ook wanneer je al een webshop hebt in Magento en deze om wil laten bouwen naar Magento 2 zijn er mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met RIFF. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook kunnen zij vol passie vertellen over de voordelen en uitdagingen van Magento 2 en wat de voordelen specifiek voor jouw bedrijf zijn. Maak dus snel een afspraak en ontdek Magento 2 samen met RIFF.

RIFF is een e-commerce specialist met gecombineerde expertise op het gebied van digitale marketing, technologie en customer engagement. Zij is ontstaan uit een fusie tussen Jaagers, Tribal Internet Marketing en The Webcare Company.