Mijn top ervaring met Financial Lease

Financial Lease

Financial LeaseEen tijdje terug ben ik in aanraking gekomen met Financial Lease en dit bedrijf kan ik echt aan iedereen aanraden. Het is namelijk zo dat ik sinds ongeveer een maand werk als zelfstandig ondernemer. Voorheen had ik een bolide van mijn baas gekregen en kon ik die gewoon gebruiken. Die moest ik natuurlijk wel inleveren aan het einde van mijn contract, dus toen ben ik gaan uitzoeken wat andere mogelijkheden voor mij waren. Daarbij kwam ik al ongelofelijk snel hierbij uit, want ik kreeg deze tip van een vriendin. Zij had hier via via over gehoord en vond dit echt iets voor mij. Daarna ben ik meteen even op hun website gaan kijken voor wat meer informatie.

Een persoonlijke aanpak

Financial Lease

Toen ik contact opnam met Financial Lease werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen. Ik had namelijk een aantal vragen over wat het allemaal precies inhoudt. Natuurlijk kon ik dit ook online horen, maar ik vond het wel heel erg fijn om even met iemand in gesprek erover te kunnen. Zij heeft ook mijn situatie aangehoord en zei dat deze manier van een auto verkrijgen hier perfect bij past. Toen ben ik gaan kijken naar wat voor model ik eigenlijk wilde, want daar was ik nog steeds niet over uit. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een hele mooie Peugeot die heerlijk rijdt. Ik ben erg tevreden over hun service, want ik kan hier altijd terecht als iets mij niet duidelijk is. Mocht jij ook naar zoiets als dit op zoek zijn, neem dan zeker eens een kijkje bij deze onderneming!