Moduleo PVC- vinyl vloertegels

pvc moduleo

De planken en tegels van de Moduleo serie zijn allemaal geïnspireerd door de natuur. Elke level is gevuld met scherpe kenmerken en ziet er heel realistisch uit. Deze type planken en tegels zijn beschikbaar in de transform, select en impress collecties voor mensen. Ze zijn er ook in verschillende maten. De ontwerpen variëren van klassiek tot enorm dynamisch, waardoor je volledige creatieve vrijheid krijgt om op maat gemaakte, door design geleide vloeren te creëren die bij uw eigen smaak passen. De productlijnen van pvc moduleo hebben allemaal de CLICK-technologie mogelijkheid die wordt gebruikt bij het installeren van de planken en tegels.

Type Moduleo PVC

Select is slijtvast met een Pro Tectonite PU-beschermlaag, vochtbestendig (waardoor het perfect is voor keukens en badkamers) en eenvoudig schoon te maken, waarbij de natuurlijke look van steen en hout wordt gecombineerd met de duurzaamheid van vinyl technologie.

Moduleo Transform vloeren hebben een slijtvaste toplaag waardoor ze geschikt zijn voor zowel commercieel als residentieel gebruik. Transform heeft een dikke Pro Tectonite PU-coating die eenvoudig te reinigen is en de vloer beschermt tegen slijtage en vlekken. Het is verkrijgbaar in hout- en steen effecten. Transform is vochtbestendig en antislip, met een R10-kwaliteit.De R waarde, ook wel antislipwaarde genoemd, is een waarde die aan een tegel wordt gegeven om een indicatie te krijgen van welk grip niveau de tegel heeft.

De naam van de nieuwste collectie geeft meteen weer waar de collectie om draait: een echt unieke indruk maken. Dit reliëf product heeft een natuurlijke uitstraling en voelt ook precies zo aan. Dit zijn de impress vloeren met als enig doel een blijvende impact op een ruimte na te laten.

pvc moduleo

Voordeel

Uitstekende vormstabiliteit wordt gegarandeerd door de supersterke glasvezel lagen van het systeem. Zodoende veroorzaken variaties in temperatuur, vochtigheid of zonneschijn verwaarloosbare krimp en uitzetting. De vloeren van Moduleo zijn zo robuust dat zodra de druk van hakken of meubelpoten is weggenomen, de vloer terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat.