Ontzettend goede gasveer gevonden

mparts-logo

gasdrukveren_sAl een tijdje was ik op zoek naar een sterke en betrouwbare gasveer. Deze gasveer had ik nodig voor een project in mijn nieuwe huis. De bedoeling zou zijn dat de gasveer zou worden gebruikt om een bepaalde kast in en uit te schuiven in een vloeiende beweging. Het probleem was dat ik geen goede gasveer kon vinden die het gewicht aankon. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een sterke gasveer.

Mparts

Een goede vriend van mij werkt in de bouw, hij vertelde mij dat de gasveer makkelijk te bestellen was via het internet. In het begin wist ik niet zo goed waar ik naar op zoek moest gaan, maar samen met mij heeft hij gekeken naar de afmetingen en de specificaties van de gasveer. Toen ik een lijst had met onderdelen heb ik het internet, maar geraadpleegd.

cs-gasveren_sToen ik mijn zoektermen had ingevuld kwam ik terecht op de website van Mparts. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderdelen en daarom ook gasveren. Omdat het assortiment aan gasveren zo breed was, wist ik zeker dat ik op de website goed zat.

Met het lijstje in de hand heb ik de gasveren besteld. Het bestellen ging heel erg makkelijk, omdat de website heel erg duidelijk is. De gasveren kwamen ook mooi op tijd aan en daar was ik heel erg blij mee.

De gasveren heb ik al gemonteerd en deze werken heel erg goed. Omdat dit zo goed ging ben ik nu al van plan om in de toekomst meer gasveren te bestellen voor mijn aankomende projectjes!