Opzoek naar een auteursrecht advocaat

auteursrecht advocaat

Als professionele fotograaf ben ik dagelijks(gelukkig) druk bezig met het schieten van prachtige portretten. Helaas heb ik afgelopen week moeten zoeken naar een auteursrecht advocaat. Dit nadat ik erachter was gekomen dat er op een andere pagina mijn foto’s werden gepubliceerd. Iets waar ik totaal niet van gediend ben aangezien iemand anders met mijn resultaten ervandoor gaat. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Fifth. Dit bedrijf is gevestigd in Tiel en met een paar minuten kon ik er aanwezig zijn. Zodoende heb ik eerst telefonisch contact opgenomen met dit bedrijf om mijn verhaal uit te leggen. Mocht het dan alsnog mogelijk zijn om er werk van te maken, dan wilde ik direct een afspraak maken.

auteursrecht advocaat

Snel en vakkundig opgepakt

Nadat ik telefonisch contact heb gehad met mijn advocaat verliep alles erg snel. Tijdens mijn afspraak kon ik het verhaal uitleggen en werd het allemaal genoteerd. Hieruit bleek maar weer dat zij een geschikte auteursrecht advocaat is. Mijn verhaal was sterk genoeg om hier werk van te maken en dat hebben zij direct opgepakt. Binnen enkele dagen werden de foto’s van de pagina verwijdert en kon ik een stuk prettiger het werk weer oppakken. Op dit moment heb ik trouwens mijn eigen website geheel beveiligd dat het niet meer mogelijk is om een screenshot te maken. Hopelijk gaat dit werken in de toekomst.

auteursrecht advocaat