Overtuigd van de Rituals producten

rituals_pakketten_91bOvertuigd van de Rituals producten

Mijn collega en ik besloten gisteren na het werk nog iets te gaan drinken. Er viel genoeg bij te praten over het werk omdat we te maken hebben met een fusie samen met een ander bedrijf. Tegenwoordig weet je het dan wel, dan gaan er banen verloren. Thuis met onze mannen kunnen we het er wel over hebben, maar is dat toch anders dan met een collega die je inmiddels als vriendin bent gaan beschouwen. Urenlang hebben we gepraat en ons hart echt even bij elkaar kunnen luchten. Toen we het café uitkwamen waren de winkels nog steeds open, tot onze grote verbazing. Heel even dachten we dat we de tijd als een relatieve hadden opgevat, dat we dáchten dat we zo lang zaten te kletsen omdat we er zo in opgingen. Het bleek echter niet waar te zijn, het was gewoon koopavond! Mijn collega trok me nog even mee de Rituals winkel in, op weg naar het station. Ik had wel eens van Rituals gehoord en had de producten wel eens zien liggen in de grote warenhuizen maar ik was nog nooit in een echte winkel van het merk geweest. Het rook er allereerst heerlijk! Mijn collega zocht een bepaalde doucheschuim maar ik raakte verzeild bij de handcrèmes van Rituals. Ik kon het niet laten liggen, want mijn handen voelden zo zacht en roken zo lekker toen ik het uitgeprobeerd had. Ook heb ik een shampoo van Rituals die zo lekker rook en bovendien Ayurvedisch was, die kon ik eveneens echt niet laten liggen. Ik was helemaal niet op de hoogte dat de Rituals producten zo goed waren voor je huid en gesteldheid, maar ben inmiddels overtuigd, ik heb die shampoo vanochtend natuurlijk direct geprobeerd. Mijn collega en ik droppen al hints bij onze baas voor het kerstpakket, dat volgens ons maar van Rituals moet zijn!