Positieve veranderingen dankzij de business coach

haal

Als freelancer ben ik vroeger al bij menig bedrijf over de vloer gekomen. Deze bedrijven hebben allemaal wat gemeen: Nergens loopt het allemaal gesmeerd. Bij ieder bedrijf zijn er wel punten die verbeterd kunnen worden. Overal is ruimte voor verbetering en dus ook voor groei. Een belangrijk punt, wat overigens vaak vergeten wordt, is het menselijk benaderen van medewerkers. Een medewerker is meer dan een functie of functieprofiel. Dit aspect is moeilijk voor sommige managers en daarom is het verstandig voor ondernemers om eens een afspraak te maken met een business coach.

 

Een business coach gaat met veel aandacht in op de persoon achter werknemer. Het uidagen, ontplooien, versterken en motiveren van werknemers is wat centraal staat binnen de aanpak van een business coach. Dit resulteert in een hogere werknemerstevredenheid en daarbij beter resultaat. Immers, in een omgeving waar de werknemer zich prettig voelt presteert hij/zij het beste.

wezenlijkveranderen-logo (1)

Schroom niet om hulp van buitenaf in te vragen

Ik merk dat er bij veel ondernemers nogal een taboe heerst op het inschakelen van een business coach. Ze geloven vaak dat ze het allemaal zelf moeten doen omdat het hún bedrijf is. Ze vinden moeilijk om hulp van buitenaf te accepteren. Toch wil ik ondernemers aanraden om eens een afspraak te maken met een business coach. Even van je eigen koers afdwalen om hulp in te vragen van een professional. Onderstaand heb ik een video toegevoegd waarin mijn verhaal wordt uitgelegd.