Schragen: een must voor iedere klusser

Schragen

Schragen zijn onmisbaar voor iedere klusser. Of je nu een doe-het-zelver bent of beroepsmatig klust. Met twee schragen heb je in no-time een werkbank of een steiger. Natuurlijk is de veiligheid dan heel belangrijk. Als schilder wil je bijvoorbeeld wel stevig staan als je met je verf en kwasten een muur staat te verven. Een wegklappende schraag kan dan grote gevolgen hebben.

Veilige en gebruiksvriendelijke schragen

SchragenDe schragen van VDSteenXXL zijn veilig en gebruiksvriendelijk. De spreidbeveiliging zorgt er bijvoorbeeld voor dat ze nooit zomaar dicht kunnen klappen, met alle gevolgen van dien. De schragen die verkocht worden zijn van het merk Solide. Een merknaam die het product eer aan doet. Een schraag heeft een draagvermogen van maximaal 200 kilo. In tegenstelling tot vroeger zijn deze constructies vandaag de dag gemaakt van licht materiaal zoals aluminium.  Je kunt ze dan ook gemakkelijk inklappen, verplaatsen en opbergen. Naast de uitklapbare schragen kun je ook terecht voor harmonicaschragen.

Gemakkelijk online bestellen in de webshop

Naast schragen kun je bij VDSteenXXL ook terecht voor ladders, trappen en steigers. Je kunt het gemakkelijk online bestellen via de webshop jesteigertje.nl. Je kunt je bestelling eenvoudig betalen met iDEAL, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving. Bestellingen boven de € 250,00 worden kosteloos bij je bezorgd. Heb je nog vragen of wil je advies? Dan kun je chatten met een van de deskundige medewerkers. Door dit directe contact heb je snel antwoord op je vraag en kun je jouw bestelling plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch of via de mail contact op te nemen.

Bezoek de winkel in Valkenswaard

SchragenVDSteenXXL heeft ook een winkel. Wil je liever op je gemak rondkijken, de producten zien, voelen en uitproberen en je laten adviseren door een deskundige medewerker? Dan kun je terecht bij de winkel van VDSteenXXL. De winkel is gevestigd aan De Vest 70 in Valkenswaard.