Schuldhulp voor bedrijven, dat brengt verlichting

Het is fijn dat er schuldhulp verleend kan worden aan bedrijven. Het is vaak het zetje dat een ondernemer nodig heeft om weer financieel gezond te worden. Bij Oxyz heeft men al jarenlang ervaring met het verlenen van bedrijfsschuldhulp. Aangezien haar adviseurs reeds met veel bedrijven aan het werk zijn gegaan om vanuit een persoonlijke benadering orde op zaken te stellen, weten ze als geen ander hoe het voor een ondernemer is om het water aan je lippen te zien stijgen.

Domme pech

Vaak kan iemand er niet eens iets aan doen. In sommige branches is er niet op te concurreren tegen de felle concurrentie uit de lagelonenlanden. Steeds weer wordt een opdracht voor je neus weggegrist. Je zou hem kunnen krijgen, maar dan moet je ver onder de kostprijs gaan zitten en hopen dat je goodwill kweekt. Dat kan één keer, dat kan twee keer, maar niet veel vaker. Eens is de bodem bereikt. Je zou dan kunnen nadenken over een strategiewijziging of het roer totaal omgooien, maar dat gaat niet zolang je je handen vol hebt aan het te woord staan van incassobureaus. Je slechte nachtrust van de laatste maanden draagt hier ook niet echt aan bij.

Oxyz helpt

Gelukkig neemt Oxyz die zorgen uit handen en gaan er weer wegen voor je open. Het is nog een lange weg te gaan, maar je kunt weer positief denken en daarmee heb je al de halve wereld.