Taalcursus in Dordrecht voor mijn personeel

Voor mijn personeel ben ik opzoek gegaan naar een taalcursus in Dordrecht. Bij de wel bekende zoekmachine van het internet, typte ik taalcursus Dordrecht in en kwam al snel op de website terecht van Het Werkwoord. Omdat ik wil dat mijn onderneming professionaliteit uitstraalt, leek het mij een goed idee om dit voor mijn personeel te doen. Het is in mijn bedrijf heel belangrijk dat het personeel de taal goed beheersen. Dit bedrijf heeft verschillende pakketten die ik, als ondernemer, uit kon kiezen. Omdat voor mijn bedrijf het schrijven en verslagen maken heel belangrijk is, ging ik voor het pakket correct en zorgvuldig leren schrijven. De kosten voor deze lessen die mijn personeel krijgt, viel mij reuze mee en vertelde aan mijn personeel dat zij de lessen mochten gaan volgen. Er kwam een medewerkster bij mijn bedrijf om mijn personeel de eerste les te geven. Wat ik heel erg fijn vond is dat het personeel gewoon op kantoor kan blijven en niet naar een lokaal hoeven te gaan. De medewerkster van dit bedrijf legde alles zeer goed uit en ik merkte dat het personeel er veel van leerde. Dit is goed voor mijn bedrijf en was nu al blij dat ik het had gedaan.

Taalcurcsus

Zeer tevreden

Door taalcursus in Dordrecht is mijn personeel veel beter geworden in het correct schrijven. Ook de verslagen die zij nu maken zien er heel professioneel uit en staan er weinig tot geen fouten meer in. Als ik dit eerder had geweten, had ik mijn personeel het eerder laten doen.

Het werkwoord