Tevreden over AV Antivirus

avTevreden over AV Antivirus

Sinds kort heb ik AV antivirus op mijn computer. Dit op aanraden van mijn zoon. Ik heb al een tijdje weer een nieuwe computer. De oude moest ik weg doen omdat hij het niet meer deed, waarom weet ik ook niet. Maar er werd mij verteld dat computers er soms zomaar er mee op kunnen houden. Ik kreeg toen een nieuwe computer en het duurde lang om het allemaal te begrijpen. Er was echt veel veranderd, volgens mij had ik echt een oude computer. Maar goed, toen mijn zoon langs kwam vroeg hij aan mij of ik ook een AV antivirus programma er op had staan. Ik wist niet wat het was, een AV antivirus, maar mijn zoon liet wel duidelijk merken dat ik mijn nieuwe computer moest beschermen tegen virussen. Toen ben ik samen met hem naar een online winkel gegaan en heb ik de AV antivirus besteld. Ik heb het nu dus eventjes en ik ben er zeer tevreden over. Er is een scanner en die zoekt naar bestanden die niet kloppen of mogelijk virussen kunnen zijn en die worden dan verwijderd. Ideaal natuurlijk dat dat kan. Ik moet niet te veel zelf gaan zoeken in de computer want soms kom ik in mappen terecht die ik nog nooit heb gezien en weet ik niet hoe ik terug moet. Doe mij maar gewoon een simpele computer, waar ik naar mijn mail kan en op internet kan en af en toe een spelletje kan spelen. Meer heb ik niet nodig!