Tip: advocatenkantoor Rotterdam

Ongeveer een maand geleden werd ik aangereden door een auto toen ik op mijn scooter zat. Ik vond dat deze man er niet ongestraft mee weg kon komen, dus heb ik advocatenkantoor Rotterdam Hamers ingeschakeld.

Man

Super advocatenkantoor

Ik reed op mijn scooter achter een auto aan, deze sloeg een éénrichtingsweg in en ik ook. In de verte zag ik een vuilniswagen staan. De auto stopte plotseling en ik moest hard op de rem. Vervolgens ging deze auto kei hard in de achteruit en werd ik aangereden. Ik en mijn scooter belande op de grond en de automobilist had geen idee dat het totaal niet door, tot omwonenden schreeuwend naar buiten kwamen. De automobilist stapte uit, hielp mij overeind, gaf zijn naam en telefoonnummer en reed vervolgens snel weg. Ik stond helemaal perplex, maar gelukkig had ik zelf niks. Mijn scooter daarentegen was totaal beschadigd, maar de automobilist was snel weggereden zonder een schadeformulier in te vullen. Ik heb vervolgens het telefoonnummer gebeld, maar er werd niet op genomen.

Weegchaal

Eén van de omwonenden had gezien dat de automobilist in een bedrijfsauto reed en had de naam nog onthouden. Ik werd geholpen door meneer Hamers, hij heeft er gelijk werk van gemaakt en het bedrijf voor de rechter gedaagd. De bedrijfsauto zat fout, hij had niet achteruit mogen rijden op de éénrichtingsweg. Hierdoor werd ik in het gelijk gesteld en kreeg ik een forse schadevergoeding. Ik ben heel erg blij dat ik dit advocatenkantoor uit Rotterdam in de arm heb geslagen.  Hij heeft  zich 100% in gezet om het beste resultaat te halen.  Hamer