Via ZEO op Facebook adverteren

12Ik geloof sterk in de profilering die je via het web kunt bereiken, en in het afgelopen jaar is dat vertrouwen alleen maar gegroeid. Immers, toen ben ik echt in aanraking gekomen met het hoe en wat achter het adverteren op deze manier. Er gaat een hele wereld schuil die wij, die immers opgegroeid zijn met offline adverteren hoog in ’t vaandel, nog helemaal niet goed kennen. Zo hier en daar vang ik eens wat dingen op maar ik besloot al in een vroeg stadium het échte specialistische werk aan de professionals over te laten. In mijn geval betreft dat ZEO, dat voor mij aan onder meer Facebook adverteren doet.

Veel likes en volgers

1716Zij hebben het talent in huis precies de juiste snaar te raken bij mijn publiek, en in mum van tijd heeft mijn pagina dan ook enorm veel likes en volgers mogen ontvangen. In eerste instantie verbaasde me het, maar ik snap nu erg goed hoe je op de markt moet inspelen – dit is echt weer een ander soort markt dan die wij de offline markt noemen, met andere regels en gebruiken. Een van de grote voordelen betreft niet alleen de gemakkelijke manier van naamsbekendheid creëren, maar toch ook echt dat je je doelgroep echt leert kennen. Je krijgt een veel duidelijker beeld dan ooit en op welke andere wijze dan ook het geval is en dat biedt inzichten die handig ingezet kunnen worden!

Ook interesse in ZEO – Facebook adverteren? Neem dan eens een kijkje op de website van deze online marketing specialist, ik kan het van harte aanbevelen.