Vitaliteitsprogramma: Geef je vitaliteit een boost

Een vitaliteitsprogramma van VitalFacts zijn ontwikkeld om de vitaliteit van leidinggevenden en medewerkers te versterken. Met behulp van een online vitality coach krijgen deelnemers tips en tricks die ervoor zorgen dat ze kunnen werken aan hun fysieke en mentale gezondheid en meer controle krijgen over zichzelf en de wereld om hen heen. Dit leidt tot energiekere en productievere werknemers en gezondere en gelukkigere personen.

Vitaliteitsprogramma

In het vitaliteitsprogramma worden brede aspecten van vitaliteit aangepakt: Body, Brain en Behavior. Met behulp van de vitality coach kunnen de deelnemers van dit populaire vitaliteitsprogramma zichtbare resultaten behalen. Leer omgaan met de uitdagingen die de moderne wereld te bieden heeft, wees in staat de hele dag door fit te blijven en ook nog eens tijd over te houden voor ontspanning en reflectie. Je kunt immers alleen leiding geven aan anderen als je eerst leert leiding te geven aan je eigen lichaam en geest.

Vitaliteitsprogramma

TopTeams@Work

In dit vitaliteitsprogramma staat het team centraal, want door hun krachten te bundelen, behalen ze topresultaten. Met het vitaliteitsprogramma TopTeam wordt er gewerkt aan teambuilding en vitaliteit op de werkvloer. Met de driedelige aanpak – richten, inrichten en verrichten – wordt een team een TopTeam. De leden van het team zijn meer betrokken, productiever en hebben meer inzicht en kennis wat betreft hun afzonderlijke rollen en kwaliteiten binnen het team.

vitalfacts

Vitaal Leiderschap

Dit vitaliteitsprogramma is bedoeld voor leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in de vitaliteit van hun werknemers. Leiders die hier een oog voor kunnen ontwikkelen kunnen zich onderscheiden van de rest. Deze goede aanvulling op het reguliere vitaliteitsprogramma is een mix van theorie, tools en rollenspellen. Leer hoe je vitale medewerkers hebt en houdt. Dit vitaliteitsprogramma wordt persoonlijk afgestemd op de cultuur van jouw organisatie. Zo kunnen zowel de leidinggevenden als de werknemers er zo goed mogelijk van profiteren.

Contact

VitalFacts zet zich graag in voor de vitaliteit van jouw werknemers. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met hen op door te bellen naar 026-3513028 of een e-mail te sturen naar info@vitalfacts.nl. VitalFacts ontvangt je graag op hun kantoor in Oosterbeek voor een verkennend gesprek.