Voor een goede boekhouder in de regio van Rotterdam!

boekhouder rotterdam

Ben jij opzoek naar een boekhouder rotterdam? Dan ben jij bij boekhouding rotterdam aan het juiste adres. Sinds een aantal maanden ben ik als eenmanszaak aan de slag gegaan. De zaken gaan zo goed en de vraag is al snel toegenomen. Hierdoor heb ik noodgedwongen een aantal nieuwe werknemers moeten aannemen. De laatste tijd werk is van ochtends tot laat in de avonden om de vraag bij te benen en daarnaast nieuwe klanten te werven. Dit maakt mij niet uit omdat ik het werk erg leuk vind! Sinds kort moet ik mijzelf bezig houden met het financiële gedeelte van de onderneming om onder andere de betalingen van mijn medewerkers rond te krijgen en de belastingzaken te regelen. Ik heb hier zelf geen verstand van en al snel kwam ik hier mee in de knop. De papieren bleven zich maar opstapelen en ik schoof het werk maar voor mij uit. Toen kreeg ik van een vriend van mij de tip om dit door een externe partij te laten regelen. Het zal mij ten eerste veel tijd schelen maar daarnaast zal dit dan ook goed gedaan worden. Ik besloot dan ook op het internet te kijken naar een organisatie die mij hierbij kon helpen. Toen kwam ik bij hen uit. Dit bleek de ideale oplossing te zijn!

boekhouder rotterdam

Verstand en kennis

De boekhouder rotterdam heeft veel verstand van alle zaken omtrent het financiële gedeelte. Binnen een aantal dagen was al het papier werk geregeld en is ook nog eens de administratie van het salaris gedaan! Al met al ben ik zeer tevreden met de geleverde diensten van deze organisatie.