Weldadige kerst voor personeel en relaties

Een van de goede tips die ik de lezers niet wilde onthouden, zeker niet met kerst alweer om de hoek, betreft die voor het bedrijf Brandhouse, te vinden op de website www.brandhouse.nl/rituals/. Ben je voornemens je personeel eens goed te trakteren dit jaar of wil je je relaties een bijzonder en origineel pakket toesturen, neem dan zeker eens een kijkje op de website.

Rituals pakketten van Brandhouse

Vorig jaar had ik mijn eerste ervaring met Brandhouse en ik ben daarover zeer te spreken geweest, vandaar dat ik ook dit jaar weer besloot van de Rituals pakketten die zij aanbieden gebruik te maken. Brandhouse is officieel partner van Rituals en zij mogen de normaal toch vrij prijzige producten tegen een fikse korting verkopen, speciaal voor business to business doeleinden. En daarmee kun jij als ondernemer veel geld besparen. De pakketten kun je namelijk tegen een reductie van zo’n twintig tot dertig procent aanschaffen. Natuurlijk moet je daar gebruik van maken als je ondernemer bent – we leren in de praktijk al snel niet meer naar de gewone winkel te gaan maar altijd op het web te zoeken naar de beste zakelijke deals die er op terreinen als deze zijn!

Gevarieerde mogelijkheden

Voor allerlei pakketten en producten kun je bij Rituals terecht en ikzelf heb voor mijn personeel een keuze gemaakt tussen complete pakketten voor het mannelijk personeel – want ook dié houden heus wel van persoonlijke verzorging – en kaarsen, doucheschuim en homeperfume voor de vrouwen binnen de organisatie, zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht jij je personeel of relaties ook een weldadige kerst willen wensen, neem mijn tip dan ter harte!