Wist je dat het Name it merk in meer dan 20 landen wordt verkocht?

Het is helemaal niet zo vreemd dat het Name it merk vandaag de dag enorm in trek is onder (aanstaande) ouders. Wist je dat het Name it merk in meer dan 20 landen wordt verkocht? Dit vindt vooral in Europa plaats. Dit merk ontwerpt tal van trendy collecties, waarbij de focus altijd ligt op de toepassing van denim. Je kunt hierbij denken aan jacks en jeans, maar ook leuke jurkjes van een spijkerstof worden door dit merk op de markt gebracht.

De Name it online sale richt zich vooral op kids met een leeftijd tussen 0 en 12 jaar

De Name it online sale richt zich vooral op kids met een leeftijd tussen 0 en 12 jaar. De oprechtheid, spontaniteit en directheid van kinderen vormen altijd het uitgangspunt tijdens de creatie van de collecties bij de ontwerpers van dit merk. Naast dat de collecties er daardoor erg mooi uit komen te zien, zitten de items ook nog de hele dag eens erg prettig. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten, toch? Bekijk de collecties vandaag nog online en ontdek de outfits waar je je kleintje deze week in kunt gaan kleden.

Bestel de mooiste babykleding en zwemkleding vanaf je eigen luie stoel

Een bezoek aan de stad komt met je kindje natuurlijk niet altijd even goed van pas. Laat staan het passen van een outfit in een winkel. Daar maak je je vanaf nu gelukkig geen zorgen meer over. Bestel de mooiste babykleding en zwemkleding vanaf je eigen luie stoel. Dit kan je behoorlijk wat tijd en energie besparen. Wat voor soort stijl outfits koop je zelf het liefste voor je kleintje?