Aanhangerrijbewijs voor als je op vakantie wilt!

legnest 2 Stel je voor dat je op vakantie zou willen gaan met de caravan weet je dan dat je hier ook toevallig een rijbewijs voor nodig hebt? Veel mensen die naar het buitenland gaan hebben geen flauw idee dat je een speciaal aanhangerrijbewijs moet hebben. Vooral in landen als Duitsland controleren ze hier erg streng op. Als je dus van plan bent om op vakantie te gaan dan raad ik het voor de mensen zonder rijbewijs eens te kijken op de website van Osseforth. Dit is een rijschool die allerlei verschillende voertuigen heeft waar je in kan lessen. Denk aan de auto, bromfiets, motor maar dus ook een aanhanger en heftruck.pal3

Zelf hele goede ervaringen

Aangezien ik zelf mijn rijbewijs bij dit bedrijf heb gehaald weet ik hoe goed ze zijn. Ze hebben mij geholpen van begin tot eind. De eerste les moest ik een stukje rijden met de instructeur. Dit was erg prettig aangezien ik zo kennis kon maken met het bedrijf. De tweede les heeft de instructeur beoordeeld hoeveel lessen ik nodig zou hebben. Zodoende heb ik een pakket kunnen kiezen. Dit pakket was precies goed genoeg om mijn rijbewijs in een keer te halen.

De service is goed dus bel snel

Als je lessen wilt gaan volgen dan kan je het beste even bellen en vragen naar wat de prijzen precies zijn en of je daadwerkelijk meteen van start kan gaan. Vaak hebben ze voor aanhangerrijbewijs geen wachtrij staan dus je bent hooguit een week of twee bezig.