Bedrijfskleding besteld voor het promoten van mijn bedrijf

Bedrijfskleding is voor de meeste bedrijven iets heel normaal. Voor het promoten van mijn bedrijf wilde ik ook graag kleding laten bedrukken. Zo zal het duidelijk zijn wie er voor mijn onderneming aan het werk zijn en wie niet. natuurlijk moest ik eerst opzoek gaan naar een bedrijf die de logo op mijn kleding kon drukken of borduren. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Van Rooijen Visuele Reklame. Dit bedrijf heeft verschillende technieken om mijn logo op de kleding te krijgen. Persoonlijk vind ik het borduren het mooist en efficiënt omdat dit een langere levensduur heeft.

bedrijfskledingBedrijfskleding die ik heb laten borduren bij dit bedrijf is echt heel mooi geworden

De promotie van mijn bedrijf was een groot succes. Mede dankzij de kleding die ik had laten maken bij Van Rooijen Visuele Reklame. Iedereen kon goed zien wat bij mijn bedrijf werkte en daar konden zij dan ook de vragen aan stellen. Naast dat ik hier bij deze onderneming ben geweest voor het laten maken van bedrijfskleding. Ben ik ook bij dit bedrijf terecht gekomen voor gevelreclame. Omdat ik al zo tevreden was over de kleding weet ik zeker dat zij van dit bedrijf dit ook tot in de puntjes kunnen verzorgen.