Beste gaming laptop bij BTO

BTO heeft de beste gaming laptop, al wel voor 1500 euro. Omdat ik mijn ervaring in de game design weer ga gebruiken om een nieuwe lijn in de markt te ontdekken, wordt het ook tijd voor een nieuwe laptop. Nu is mij dit dus opgevallen en vroeg ik mij af of mensen hier ervaring mee hebben? Ik heb de laptop al gebruikt en ik vond hem geweldig, makkelijk en snel in gebruik, heerlijk om mee te werken. Met een groot geheugen heeft de laptop heel veel kracht en kan je er ook meerdere programma’s tegelijkertijd mee openen en bewerken. Nu wil ik hem natuurlijk aanschaffen voor langer gebruik en ik vind de prijs zeer aantrekkelijk.

Beste gaming laptop door o.a. processor

De processor maakt het mede mogelijk dat de laptop zo goed is,  en ook bekend staat al bij vele game users. O.a. verbonden met de NVIDIA GT series en de hogere GTX series, omdat de prijs zo aantrekkelijk is, weet ik bijna zeker dat ik hem aan ga schaffen. Er kan zonder lading ongeveer 360 minuten op gewerkt worden, vooral handig voor mijn vele reizen naar het buitenland, zo kan ik onderweg toch nog aan de slag en door de videokaart, wat vernieuwend is op dit gebied, is hij nog beter en sneller.

2 6 c

Heeft een van jullie de laptop al? Ben erg benieuwd namelijk. Ik wil mij nu vooral richten op een game, gebaseerd op een grote productenlijn waar ik al sinds 2010 actief mee bezig ben (geweest).