De beste print shop van Utrecht

print shop utrecht

Belangrijke eerste indrukprint shop utrecht

Afgelopen week heb ik de beste print shop Utrecht gevonden. Mijn baas wilde graag een magazine laten maken om ons bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Ik ben begonnen met het ontwerpen ervan, maar al snel kwam ik erachter dat het niet handig was om ze hier op kantoor uit te draaien. Toen ik bezig was schatte ik namelijk dat het ongeveer 15 pagina’s groot zou zijn, maar uiteindelijk zijn dit er 28 geworden. Onze printer hier is niet heel goed, dus ik denk dat de kwaliteit dan ook niet erg mooi zou zijn. We vinden het erg belangrijk dat de eerste uitgave ook al heel erg mooi is, want het is toch de eerste indruk die je maakt. Het was de bedoeling om alle mensen uit ons klantenbestand er eentje te sturen en dit gaat om ongeveer 200 mensen. De oplage was dus ook erg groot. Het liefst wouden wij ze zo snel mogelijk hebben, dus ging ik op zoek naar een plek waar ze dit voor ons zouden kunnen regelen.

print shop utrechtPerfecte service

Uiteindelijk heb ik een hele goede print shop gevonden in Utrecht, heel erg dicht bij het kantoor waar ik werk. Ik ben er meteen langs gegaan om de mogelijkheden te bespreken. Ze konden al mijn vragen goed beantwoorden, waardoor ik er een goed gevoel bij had. Na een kort overleg met mijn leidinggevende hebben wij gekozen om hier onze magazines te laten drukken. We hebben ze net binnen en zijn heel tevreden over het resultaat, echt een aanrader!