Boekhoudkantoor Leiden, geweldig bedrijf

Sinds een paar maanden heb ik een eigen bedrijfje opgezet. Hier verkoop ik  verschillende producten online. Mensen kunnen via mijn website producten bestellen. Waaronder diervoeding enz. Ik zorg ervoor dat deze producten binnen een paar dagen bij de klant op de stoep staan. In het begin was het een moeilijke start. Maar nu, de laatste paar weken loopt mijn bedrijfje echt geweldig! Had nooit gedacht dat er zoveel vraag naar is naar deze producten. Ben dan ook bezig om mijn bedrijf, dus de verschillende soorten producten  uit te breiden. Echter door de enorme toename van bestellingen loopt mijn boekhouding enorm achter. In het begin lukte het me wel om de zaakjes in orde te houden. Maar de laatste paar weken heb ik alles maar op de grote stapel gelegd. Nu is mijn boekhouding dus echt een chaos geworden. Dit kan zo niet langer. Toch maar even kijken of ik hier op zeer korte termijn verandering in kan brengen. Op internet ben ik naar een oplossing gaan zoeken. Ik kwam al snel op de site van Boekhoudkantoor Leiden terecht. Hier las ik dat ze mijn volledige boekhouding uit handen kunnen nemen. Heb meteen een afspraak met hun gemaakt. Diensten8_srcset-large-1024x417

Wat een geweldige service!

We zijn nu een maand verder en ik kan zeggen dat ik alles weer op een rijtje heb zitten. Mijn bedrijf loopt echt super. En nog belangrijker, mijn boekhouding is echt weer helemaal op orde. Kan nu weer snel zien wat de in en uitgaven zijn. Snap nog steeds niet waarom ik niet eerder aan de bel heb getrokken om mijn boekhouding te laten verzorgen. Echt een geweldige oplossing. Ook voor mezelf een stuk rustiger nu ik de hele boekhouding uit handen heb gegeven. Kan me nu voor 100% op de verkoop richten.Som-logo-compleet-3-300x30 (1)