Capital Advertising: Het Reclamebureau in Amsterdam volgens velen

CA-logoIedereen die aan onderneemt wil naamsbekendheid voor zijn producten of diensten creëren. Vandaag ga ik jullie een goede tip mee geven hoe je dit kunt realiseren. Vooral voor de mensen die deze bekendheid in Amsterdam willen hebben. Kijk eens naar Capital Advertising: Het Reclamebureau in Amsterdam. Zij staan voor samenwerken met een ‘klik’, zoals ze dat zelf noemen. Met veel liefde en energie steken zij hun kennis in het vak. Zij hebben ook vele projecten en bedrijven in hun portfolio staan. Hun hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Ook daar hebben zij velen samenwerkingen lopen en zijn zij daar een gevestigd naam. Hier komen dan ook vaak klanten van ver om eens te netwerken met hun. 

banner_landingspage-Amsterdam-2

Locatie Amsterdam

socialmediaSinds kort hebben zij ook een locatie in Amsterdam. Of zoals ze het zelf noemen Capital Advertising: Het Reclamebureau in Amsterdam. Dit puur doordat de markt daar naar is. Volgens hun website komt er steeds meer vraag naar marketingoplossingen voor offline, online en social media vanuit de Randstad. Ik ben daar inmiddels al eens geweest om zo te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik werd dan ook gelijk verwelkomd met een echte Bossche Bol. Na enig overleg met hun hadden zij precies in kaart gebracht wat ik voor ogen had. Namelijk een succesvolle campagne die mijn doelgroep moet overtuigen. Dit zal worden bereikt door het gebruik van verschillende communicatiekanalen. De campagne die ik ga gebruiken zal zes maanden duren. Ik moet al zeggen dat ik na twee maanden al opmerkelijk positieve resultaten begon te zien. Dus voor mensen die ook moeite hebben met marketingoplossingen raad ik jullie aan eens contact op te nemen met Capital Advertising.